Photo by @discgolfprotour
Kuva: Väinö Mäkelä puttaa European Open 2022:ssa Nokialla. @discgolfprotour

Suomen oma frisbeegolftähti, Prodigy Disciä ja Powergripiä edustava Väinö Mäkelä aloittaa kautensa Disc Golf Pro Touriin kuuluvassa Las Vegas Challengessa 23.-26.2.2023. Jututimme Väinöä pienen haastattelun muodossa ennen kauden alkamista.

Miten talvesi on mennyt?

Kiitos kysymästä, talvi on mennyt vaihtelevasti. Olin alkutalvesta hetken kipeänä, mutta onneksi pääsin varsin nopeasti treenaamaan. Oon saanut hyvin ja monipuolisesti treenattua ja myös ehtinyt hengaamaan tyttöystävän ja kaverien kanssa. Kävin Espanjassa ottamassa parempaa tuntumaa heittämiseen. Aivot ovat saaneet levätä kisaamisesta.

Millä tavalla harjoittelet?

Kauden ulkopuolella treenaan kaikkea muuta paitsi kisaamista. Esimerkiksi lihasvoimaa kuntosalilla, heittotreenejä ja peruskuntoa. Kauden aikana treenaan punttia 1-2 kertaa viikossa riippuen siitä onko kisaviikko. Keskityn kisaratojen treenaamiseen – en käytännössä ehdi tekemään kenttätreenejä kisojen välissä.

Kolme suosikkiasiaa Yhdysvalloissa?

  1. Lämpö
  2. Ison menon tunne – maa on täynnä mahdollisuuksia
  3. Ruoka

Kolme inhokkiasiaa Yhdysvalloissa?

  1. Järjettömyys monissa asioissa
  2. Muovin liikakäyttö
  3. Asioiden toimimattomuus verrattuna Suomeen

Mitä terveisiä haluat lähettää faneillesi?

Lähetän kaikille faneille paljon kiitoksia seuraamisesta ja tukemisestanne! Ilman teitä en olisi tässä tilanteessa. Haluan tarjota mahdollisimman paljon takaisin teille. Kiitoksia todella paljon kaikille!

Voit tukea Väinöä hankkimalla hänen tuotteitaan.

Hienolla jousimiehen logolla varustettu The Archer 3 on vuoden 2021 Suomen mestarin ja moninkertaisen Suomen Pro Tourin voittajan, Väinö Mäkelän, fundraiser-kiekko. Tue Väinöä ostamalla tämä kiekko!
Hatun etupaneelissa heijastava VM-logo.

Retro Trucker -lippalakissa on etuosan kahdessa paneelissa sisäpuolinen kovikekangas. Truckerin takaosa on verkkokangasta ja koon säätöosa lippalakin väristä muovia (snapback). Lipassa 8-rivinen tikkaus. Tilaa tästä
Prodigy Disc BP-1 V3 on edullinen reppubägi, johon mahtuu uskomattoman paljon tavaraa. BP-1 V3 on valmistettu Nailon Ripstop -kankaasta, joka tekee repusta vettä hylkivän ja repeämistä vastustavan. Bägin etupuolelle on ommeltu tarranauha, jonka avulla voit personoida bägin haluamallasi tarralla. Vakiona tarranauhaan on kiinnitetty Prodigy-tarra.

Tilavuus: päätaskuun mahtuu 20 – 26 kiekkoa, ylhäällä olevaan putteritaekuun 3-4 putteria, alempaan putteritaskuun 2 putteria ja lisäksi tarvittaessa noin 10 kiekkoa laajennettaviin sivutaskuihin. Osta tästä
Prodigy Discin D1 on erittäin nopea ja ylivakaa draiveri kovakätisille pelaajille. Valmistajan mukaan D1 toimii myös vastatuuleen ja säilyttää kiekolle ominaisen lentoradan myös kevyemmissä painoluokissa.

Tämä Väinö Mäkelä Signature -kiekko julkaistiin Prodigy Discin ja Väinön allekirjoittaman 5-vuoden jatkosopimuksen kunniaksi. Tilaa tästä
Tyhjiöeristetty juomapullo pillikorkilla, joka pitää kylmät juomat kylmänä ja lämpimät lämpimänä. Pullo on valmistettu A2 luokan ruostumattomasta teräksestä ja siinä on tyylikäs pulverimaalipinta. Tilavuus 1 l.

Pullossa on Väinö Mäkelän VM-logo ja toisella puolella Prodigy Disc:n Star -logo.

Tilaa tästä