Frisbeegolf-erikoisliike Powergrip on aloittanut järjestelyt kuopiolaisen Frisbeemarket Oy:n koko osakekannan ostamiseksi. Kaupan on määrä toteutua alkuvuodesta 2022. Kaupan myötä Powergrip avaa Kuopion Puijonlaaksoon viidennen myymälänsä Suomessa. Koko Frisbeemarketin henkilöstö siirtyy Powergripille, ja samalla Kuopioon palkataan lisätyövoimaa. ”Tarvitsemme lisäresursseja nopeasti kasvavaan liiketoimintaamme. Powergrip on meille luonnollisin yhteistyökumppani. Voimme jatkossa keskittyä ydinosaamiseemme.”, Frisbeemarketin perustaja Jukka Matula toteaa. Frisbeegolf-tuotteiden kasvavan kysynnän tyydyttämiseksi Powergrip suunnittelee myymäläverkostonsa edelleen laajentamista Suomessa.

Kansainvälistyvä Powergrip on aloittamassa liiketoiminnan myös frisbeegolfin päämarkkinoilla Yhdysvalloissa vuoden 2022 aikana. Noin 80% maailman frisbeegolf-kaupasta tehdään Yhdysvalloissa. Ulkona pelattava matalan kynnyksen laji on kasvanut jo pitkään 10% vuosivauhtia, ja koronapandemia on nopeuttanut kasvua merkittävästi. ”Olen vakuuttunut, että tulemme pärjäämään myös USA:ssa Eurooppaa kovemmasta kilpailusta huolimatta.”, Powergripin toimitusjohtaja Erno Väyrynen kertoo.” Väyrysellä on aikaisempaa kokemusta Atlantin takaa suomalaisen frisbeegolfbrändi Discmanian Yhdysvaltain-toimintojen käynnistämisestä.

Powergrip (Fritid Finland Oy) on Oulussa vuonna 2009 perustettu frisbeegolfvälineiden myyntiin erikoistunut yritys. Maailmanlaajuisesti palvelevan verkkokaupan lisäksi Powergripillä on myymälät Oulussa, Helsingissä, Tampereella ja Turussa. Powergrip osti helsinkiläisen Frisbeepoint Oy:n vuonna 2017.

Frisbeemarket Oy on Kuopiossa vuonna 2015 perustettu frisbeegolfvälineiden myyntiin erikoistunut yritys. Frisbeemarketilla on verkkokauppa ja myymälä Kuopiossa.