Euroopan suurin frisbeegolf-erikoisliike Powergrip (Fritid Finland Oy) on laajentanut toimintansa lajin päämarkkinoille Yhdysvaltoihin. Powergrip perusti Powergrip Inc. -nimisen tytäryhtiön Illinoisin osavaltioon ja aloitti verkkokauppatoiminnan torstaina 9.6.2022. Verkkokauppatoiminnan lisäksi suunnitelmissa on avata useita myymälöitä ympäri USA:ta.

Noin 80% maailman frisbeegolf-kaupasta tehdään Yhdysvalloissa. Ulkona pelattava matalan kynnyksen laji on kasvanut jo pitkään 10% vuosivauhtia, ja koronapandemia on nopeuttanut kasvua merkittävästi. ”USA on kilpailtu markkina. Siellä menestyminen tulee vaatimaan meiltä kovaa työtä ja laadukasta markkinointia. Olen vakuuttunut, että asiakaskeskeinen toimintatapamme tulee viemään meidät pitkälle myös USA:ssa.”, Powergripin toimitusjohtaja Erno Väyrynen toteaa.” Väyrysellä on aikaisempaa kokemusta Atlantin takaa suomalaisen frisbeegolfbrändi Discmanian Yhdysvaltain-toimintojen käynnistämisestä.

Powergrip (Fritid Finland Oy) on Oulussa vuonna 2009 perustettu frisbeegolfvälineiden myyntiin erikoistunut yritys. Maailmanlaajuisesti palvelevan verkkokaupan lisäksi Powergripillä on myymälät Oulussa, Helsingissä, Tampereella, Turussa ja Kuopiossa.

Tutustu seuraavan sukupolven Powergrip-kauppaan osoitteessa www.powergripusa.com.